Digitális univerzalista tartalom- és reklámvállalat 2002 óta a márkák szolgálatában.
2022. március 31. 13:57
A Metaverzumon és a blokkláncon is túl című előadásunkat nagy várakozás övezte, nemcsak az irodán belül, hanem résztvevőink körében is!

Nem véletlen, hiszen a nem is olyan távoli jövőbe utaztunk, a web 3.0 világba, ahol metaverzumok épülnek, blokklánc alapú platformok születnek és egyre szélesebb körben kerülnek forgalomba kriptovaluták.

Azt már bizonyára Ti is tudjátok rólunk, hogy elkötelezettek vagyunk az újdonságok iránt, így digitális előadás-sorozatunkban is igyekszünk hónapról hónapra elhozni a legizgalmasabb témákat, és gyakorlati oldalról megvilágítani azokat.

Március 24-én sem volt ez másként! Végigjártuk a „webolúció” lépcsőit, és összefoglaltuk az internet új korszakának tekintett web 3.0 jellemzőit, majd elutaztunk a csendes-óceáni Yap-szigetekre, hogy megértsük a blokklánc technológia működési mechanizmusát.

Belemerültünk az NFT-k egyedi világába is, megnéztük a legértékesebb darabokat és a magyar alkotásokat, sőt azt is körbejártuk, hogyan és mire használják őket jelenleg a világmárkák, az Adidas, a Coca-cola vagy a McDonalds.

Te se maradj le! Kövesd a Neo Facebook oldalát és csekkold rendszeresen weboldalunkat, hiszen mi már készülünk a következő nagy dobásra!

Korábbi előadásainkról itt olvashattok!